реклама

реклама

Днями в Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України завітали представники компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, пріоритетним напрямком роботи якої є співпраця з ДСНС України.

timthumb

В рамках проекту німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями» в користування навчальній пожежно-рятувальній частині ЧІПБ передано вкрай необхідний комплект сучасного аварійно-рятувального обладнання та спорядження, яке  застосовуватиметься під час навчань із ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод. Воно, без перебільшення, допоможе майбутнім рятувальникам скоротити час надання допомоги та зробить їх роботу більш ефективною.

У заході взяли участь в. о. начальника ЧІПБ Олександр Тищенко, відповідальний за економічну співпрацю у посольстві Німеччини в Києві Тобіас Шрадер, директор проекту «Ініціативи інфраструктурної програми для України» Уве Штумпф та керівник проекту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями» Крістіан Пошманн.

Курсанти навчального закладу відразу випробували нове обладнання: гідравлічні розтискачі та насосні станції, домкрати, пневматичну подушку тощо.

Представники німецької делегації взяли участь у покладанні квітів до Монументу Героям Чорнобиля. Гостей ознайомили з експозицією музею інституту, продемонстрували показові виступи кінологічних розрахунків ЧІПБ, та тренування спортсменів з пожежно-прикладного спорту.

Прес-служба Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100