Днями громадяни США, які звинувачуються у нарузі над православною святинею в Умані, намагалися перетнути кордон, повідомляє «Громадське Умань».

khas-500x333

Як стало відомо з власних джерел, Йохан Ерсон та Яхін Еллі, які під час досудового слідства мають перебувати під домашнім арештом, озброївшись довідками про нібито втрату паспортів, гайнули в аеропорт “Бориспіль” в надії покинути Україну. Але оперативна робота правоохоронців не дала завершити задумане: хлопців затримали і повернули в Умань.

Нагадаємо, 19 січня група хасидів, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, з хуліганських спонукань пошкодили розп’яття Ісуса Хреста, розташоване на березі річки Кам’янка.

Хуліганів затримали і на час слідства їх випустили із СІЗО під домашній арешт – хлопці внесли заставу у сумі 152 тисячі гривень.

Уманською місцевою прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками) Кримінального кодексу України. Вандалам загрожує позбавлення волі від 5 до 8 років.

реклама

Коментарі  

 
+5 #5 Реаліст 10.02.2019 13:59
Цитую Уманский Еврей:
А самый лучший выход...Установить табличку (на иврите, на английском) что ведётся круглосуточное видео наблюдение и вандализм это преступление.

Ти ще забув вказать основну мову для тих, хто любить гадить там, де живе - "таблічку на руццком" треба?
Невже ти й справді вважаєш, що подібні тобі клоуни без написів не знають, що не можна порушувати Закони держави, де живеш чи навіть тимчасово тиняєшся, бухаючи водяру - як ці Йохан і Яхін? :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Йохана-Яхіна - до суду! 09.02.2019 23:06
Респект поліції за те, що повторно піймали цих ідіЙотів)))
Тепер ці Йохан і Яхін вже надійно загримлять на нари в прохолодній камері - тим, хто пробував втекти, "підписки" бути вже не може.
Цікаво, хто той Йохановий Бабай, який намалював Йохану-Яхіну фальшиві маляви? На нари сяде разом з ними чи навпаки - медаль дадуть? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Перехожий 09.02.2019 18:07
Давно говорили, коли родився ***** то *** заплакав. Тобто ці хлопаки думали що з "лівими" довідками можуть пересікти державний кордон.
Р.S. Відвідуючи стіну плача в Ієрусалимі у мене чомусь не з'являється бажання її зруйнувати- виховання не дозволяє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Уманский Еврей 09.02.2019 04:44
Цитую СОЛДАТ:
Напевне уманські попи, які належать до УПЦ МП, посприяли щоб Йохан і Яхін отримали довідки про втрату паспортів.Що з цього приводу скаже Рабіновіч ( він же - Уманський єврей)? :-)

Ну во первых моё фамилия не Рабинович. Это чисто антисемитский стереотип что все евреи Абрамы и Рабиновичи. Ну да ладно. Бог всё видит и бумеранг всегда работает. А эти два персонажа должны быть наказаны по закону. А самый лучший выход: депортировать их и запретить въезд на территорию Украины. Установить табличку (на иврите, на английском) что ведётся круглосуточное видео наблюдение и вандализм это преступление.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 СОЛДАТ 08.02.2019 20:14
Напевне уманські попи, які належать до УПЦ МП, посприяли щоб Йохан і Яхін отримали довідки про втрату паспортів.Що з цього приводу скаже Рабіновіч ( він же - Уманський єврей)? :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100