Нову соратницю міського голови Черкас Сергія Одарича Людмилу Зарічну, яка претендує на посаду заступника мера (замість звільненого Олексія Гужви), прооперували в Третій міській лікарні. Про це «Прочерку» повідомив директор департаменту охорони здоров’я міськвиконкому Олег Стадник.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше, Людмила Зарічна поламала ногу, коли добиралася до Черкас на співбесіду щодо свого можливого місця роботи.

– Коли з’явилася підозра, що в Людмили Зарічної щось більш серйозне, ніж просто роз тяжіння, то ми направили її в травмпункт Третьої міської лікарні. Там лікарі прийняли рішення невідкладно прооперувати її, оскільки рентген показав переломи. До понеділка вона знаходилася на стаціонарному лікуванні. А зараз, можливо, поїхала додому, – зазначив Олег Стадник.

Він зауважив, що згідно чинного законодавства, невідкладна допомога людині повинна бути надана в будь-якому медичному закладі, куди вона звернеться.

– За ненадання допомоги наступає кримінальна відповідальність. Разом з тим, звичайно є специфіка надання допомоги немісцевим. Так, є особливості по видачі лікарняних листів, – зауважив Олег Стадник.

Як ми вже повідомляли, раніше Людмила Зарічна була мером міста Цюрупинськ, що на Херсонщині. Як повідомили «Прочерку» в мерії Цюрупинська, Зарічна приїхала до них з Херсону. Коли на місцевих виборах перемогу здобув Василь Плотніков, вона оскаржувала їх результати. Проте Плотніков залишився на посаді мера і керує містом і нині. А Зарічна пішла з міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
+6 #4 Черкаси 23.03.2012 13:56
Дивний якийсь матеріал...Ну й що? Хоча,треба мабуть розцінювати його як владне промо Третьої.Не бійтеся,мовляв, дорогі черкащани,дивіт ься,які люди там лікуються!А які? Якби це був один або другий Сірожа,я б сказав ОГО-ГО!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 андрей 23.03.2012 10:46
В Черкасах немає достойних?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 cтепан 23.03.2012 10:10
плохая примета для очередной заробитчанки.Пора домой возвращаться а то из Черкасс можно и не только с переломанными ногами уехать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Сергей 23.03.2012 10:07
неужили жителям черкасской области необходимо знать о Людмиле Заречна. Население необходимо создать условия для нормальной и повседневной жизни
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100