Учень третього класу Звенигородської спеціалізованої школи I-III ступенів імені Т.Г. Шевченка Віталій Нечаєв став лауреатом загальнонаціональної премії «Гордість країни» у номінації «Рідкісний талант». Цю церемонію, яка відбудеться 5 квітня, організовано Фондом Віктора Пінчука разом із Новим каналом та газетою «Факти».

Уже в три роки Віталій Нечаєв навчився читати і писати, а до школи перечитав усі шкільні підручники з географії і історії. Тому не дивно, що він здібний, творчий і допитливий, швидко засвоює новий матеріал, виявляє високу активність на уроках. Має унікальну енциклопедичну пам’ять на дати, події, числа, легко відтворює зміст прочитаних текстів.

Уроки математики Віталію приносять задоволення, він вміє логічно мислити, порівнювати, систематизувати, зіставляти, доказово міркувати і пояснювати свої дії. Часто на уроках є консультантом учителя.

Маленький вундеркінд – активний учасник шкільних, районних і міжнародних конкурсів і олімпіад. Зокрема, призер конкурсу знавців української мови ім. П.Яцика, власник срібного Сертифікату Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «Колосок – осінній» з історії фізики, хімії і біології. Також Віталій Нечаєв брав участь у Міжнародному конкурсі з іноземної мови «Клєвер», з історії «Кришталева сова» і з математики «Кенгуру». Про це інформують у Головному управлінні освіти і науки облдержадміністрації.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Оксана Колісник 23.03.2012 22:20
Дорогі батьки! Бережіть своє Сонечко! Нехай буде щасливим!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100