реклама

реклама

Чигиринським районним судом засуджено жителя  м. Кам’янка К. за вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 213 КК України - здійснення прийому брухту кольорових і чорних металів фізичними особами, організація незаконних пунктів прийому, схову та збуту металобрухту.

Під час судового розгляду встановлено, що громадянин К.  у період часу з 01 листопада 2017 року по 28 квітня 2018 року без державної реєстрації, одержання якої передбачено законодавством, на території домоволодіння, яке знаходиться в м. Кам’янка Черкаської області, в порушення Закону України  «Про металобрухт», маючи вагове обладнання, умисно організував незаконний пункт прийому побутового та промислового металобрухту чорних та кольорових металів чи їх сплавів, а саме: здійснював незаконну заготівлю металобрухту від фізичних осіб, його схов та збут.

28 квітня 2018 року  під час проведення санкціонованого Смілянським міськрайонним судом Черкаської області обшуку домоволодіння громадянина К. працівниками поліції було виявлено та вилучено заготовленні для збуту 198 кілограм міді, 265 кілограм  брухту чорних металів, 260 кілограм брухту   кольорового металу та їх сплавів, 10 штук бувших у використанні автомобільних акумуляторів та ваги.

Чигиринський районний суд  призначив обвинуваченому К.  покарання  у виді  штрафу 25500 грн. та конфіскував вилучений метал та ваги.

Про це інформують у Кам’янському відділі Смілянської місцевої прокуратури

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Не лякайте так! 18.03.2019 00:01
Фух, розпереживався - думав, опять на Толю наєзд за політічєські убєждєнія і "Матьківщину". А то - якийсь начинающий крендєль з Кам'янки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100