реклама

реклама

Цими днями Черкащина стала майданчиком для обміну досвідом та налагодження зв’язків між представниками садівничої та переробної галузі. IV Міжнародна науково-практична конференція «Технології та інновації: від землі – до готового продукту» об’єднала більше 200 учасників ринку. Такий науково-практичний захід стане поштовхом для усіх охочих до розвитку, переконаний перший заступник голови облдержадміністрації Тарас Висоцький.

Міжнародна конференція із садівничої та переробної галузі проходить вже учетверте. Її мета залишається незмінною: популяризація та впровадження сучасних технологій якісного вирощування й переробки фруктів, ягід і горіхів. Завітали сюди представники сільськогосподарської галузі зі усієї України. Представили свої технологічні доробки й партнери з Польщі. Обладнання, технології, матеріали, готова продукція – це та багато іншого презентували на загал учасники на виставці.

_DSC0982

Крім того, у дводенній програмі конференції: відвідини виробничих потужностей ТОВ АПК «Маїс».

– Черкащина – не тільки Шевченківський та гетьманський край, а й аграрний, – звернувся до присутніх перший заступник очільника області Тарас Висоцький. – Сільське господарство тут формує більшу частину валового продукту. Тож цінність розвитку аграрного сектору є беззаперечною. Нині маємо певний мікс: є умови і є бажання від черкащан розвивати цей напрямок. Зазвичай, для успішної реалізації у сільському господарстві, необхідні три речі: погода, люди, технології. І якщо люди вже мають бажання, погоду прогнозують сприятливою, то технології можна опанувати тут, на науковій конференції. Як зробити так, щоб сотні одноосібників Черкащини також стали на рівні із тими 70 великими технологічними черкаськими підприємствами, які займаються садівництвом, говоритимуть упродовж двох днів. І що позитивно, лідери галузі готові ділитися досвідом. Ще 5-10 років тому, виробники не були готові до діалогу, нині ж аграрії розуміють, що синергія принесе користь усім.

Про це інформує прес-служба ОДА

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Есмердальді 21.03.2019 22:13
Цитую Есмеральда:
ці губочки-бубочки не дають мені спокою

Ти б краще прес-реліз про його призначення вчасно розіслала!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Бувають же дури 21.03.2019 17:40
Цитую Есмеральда:
ці губочки-бубочки не дають мені спокою

Купи собі качан кукурудзи на "Маісі"! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Молодець 21.03.2019 17:20
Це перемога! :lol:
Вручіть цьому висоцькому "Кубок Вельбівця"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Есмеральда 21.03.2019 16:52
ці губочки-бубочки не дають мені спокою
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100