реклама

реклама

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков знайомий із лідером черкаських нацкорпусівців Дмитром Кухарчуком, але не більше того.

Аваков2

Про це міністр заявив у інтерв’ю в передачі «В гостях у Гордона».

«Кухарчук, який нападав на Президента в Черкасах. Чи знайомий він мені? Так, знайомий, – сказав Аваков. – Це хлопець, який воював під Іловайськом, штурмував Широкіне, захищав Маріуполь. Нагороджений орденом. Я знаю майже всіх. Якщо щось відбувається, я намагаюся мати комунікацію з усіма. Намагаюся говорити напряму. І вважаю, що це моя робота... Якщо вони колись служили в добровольчих батальйонах (не для мене, а для країни), а тепер займаються громадським протестом або в політичній партії – чи означає це, що я довічно за них відповідальний? Мабуть, у якійсь мірі означає. Але я не фінансую їх, я не відповідаю за їхні дії. Іноді маємо конфлікти, як ось нещодавно. Але в цілому, я думаю, що ми повинні дати можливість цим людям інтегруватися в суспільство дещо інакше, ніж як радикали».

На думку Авакова, люди, які пройшли війну, мають «дещо деформоване відчуття життя». «Я навіть себе ловив на тому, що коли перебуваєш на фронті більше 2-3 днів, то починаєш зовсім по-іншому реагувати...» – сказав Аваков.

Нагадаємо, деякі українські аналітики називають Національний корпус «приватною армією» Арсена Авакова. Самі ж нацкорпусівці зв’язок із міністром заперечують.

Відео - починаючи з 56:40.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #5 Десь так 23.03.2019 23:14
Цитую ПроАТО:
А можна детальніше про те, як "Азов" і Кухарчук воювали під Іловайськом? ;-)

Вікіпедія пише: "19 серпня 2014 року ВСІ підрозділи «Азову» і «Шахтарська» вийшли з боїв за Іловайськ і повернулися до Маріуполя і Комсомольського відповідно, таким чином не беручи участь у подальших боях".
Всього-навсього через 5 днів, 24 серпня банди сєпара Захарченка і російські регулярні війська розпочали широкомасштабни й наступ на Іловайськ. Батальйонів МВС "Азов" і "Шахтарськ" там вже не було - були "Донбас" і регулярні частини ЗСУ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 ПроАТО 23.03.2019 15:26
А можна детальніше про те, як "Азов" і Кухарчук воювали під Іловайськом? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Путин 23.03.2019 13:58
Это лучшие наши кадры! Для вас, хо*лов, ничего не жалко!!! :P :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #2 ченчик 23.03.2019 11:59
тут хтось писав, що Кухарчук не воював...впевнилися?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+32 #1 Нє по понятіям 22.03.2019 12:30
Ухти! У них навіть "стосунки" є? :-x
Такі "стосунки" - ганьба і для поліції, і для ультрасів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100