У Мокрокалигірській об’єднаній територіальній громаді за останні місяці з’явилися суттєві новації: в одному із сіл оновлено дитячий садок, у другому створено спортзал і реабілітаційний центр.

23

Із цими здобутками мали можливість ознайомитися учасники і гості нещодавнього фестивалю «Писанка-2019», який пройшов у Мокрій Калигірці Катеринопільського району.

Нагадаємо, восени на День села в Сухій Калигірці, яка входить до складу Мокрокалигірської ОТГ, відкрили оновлений дитсадок, у стінах якого тепер виховуються 15 місцевих діток. До цього садок перебував у майже сторічній будівлі. На кошти інфраструктурної субвенції під дитячий заклад було відремонтовано частину значно новішої будівлі, де діткам набагато комфортніше.

24

Сьогодні громада закінчує реконструювати новий об’єкт – спортивну залу у Мокрій Калигірці, де у жителів громади буде можливість як пограти у волейбол чи футбол, так і позайматися на десятку тренажерів.

21

Це вже не перший предмет для гордості керівництва громади її ефективним управлінням – компанію відновленому залу складає унікальний сучасний реабілітаційний центр для учасників АТО, відкритий також після створення тут громади.

22

Раніше повідомлялося, що у Мокрокалигірській громаді створено свій Центр надання адміністративних послуг.

У Мокрій Калигірці розміщена центральна база Багатопрофільного регіонального центру професійної освіти Черкаської області, який очолює Станіслав Кошолап.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100