З Уманського СІЗО звільнили шістьох молодиків, звинувачених студенткою у зґвалтуванні, йдеться в сюжеті «ТСН».


Того вечора, розповідають хлопці, пили пиво у дворі на лавці. Поруч сиділа компанія дівчат. Вирішили познайомитися.

– Запропонували їм випити, вони сиділи вже випивали коньяк ніби, поговорили, поспілкувалися півгодини, потім роз’їхалися по домівках, – розповідає житель Умані Костянтин Коява.

А вже наступного дня їх усіх по черзі арештували і пред’явили звинувачення у груповому зґвалтуванні студентки. Сім’ї затриманих пережили справжній жах. Матері кажуть, що боялися навіть виходити на вулицю.

– Це просто не можна передати словами, що ми пережили, що пережили наші діти, – обурюється мати одного з затриманих хлопців Наталя Сухаріпа.

– У мене вдома, наприклад, робили обшук, були сусіди, ну жах взагалі, – додає мати іншого затриманого Наталя Супрун.


Утім, уже через кілька діб, слідчі почали підозрювати, що справа не така однозначна. Принаймні перші медичні експертизи не виявили на тілі дівчини ні слідів зґвалтування, ні фізичного насилля. А згодом знайшовся таксист, який розповів, що того вечора віз дівчину. Якраз у той час, коли, за її свідченнями, над нею знущалася група молодиків. Врешті, на дев’ятий день потерпіла зізналась правоохоронцям: наклепом помстилася парубкам за образу.

– Вона пояснювала це тим, що ці молоді хлопці її там ображали, коли вони спільно вживали спиртні напої і насміхалися над нею, от такі її були покази, – розповів заступник прокурора Черкаської області Володимир Вегера.

Затриманих відпустили, проте кримінальну справу ще не закрили. Чекають результатів останніх експертиз. Дівчини у місті зараз немає, на пари до вишу вона не ходить. Проте захисники обвинувачених уже заявили – вимагатимуть для студентки покарання за наклеп.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Как всегда 03.04.2012 20:53
Маньяка, изнасиловавшего девушку оправдали, в связи с весенним обострением. :lol: :lol: :lol:
А сколько ей отстегнули?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100