Відсьогодні місцевий активіст Павло Мосійчук, який є одним із ініціаторів реформування системи громадських перевезень, призначений помічником Черкаського міського голови.

2_1251

Як повідомлялося, він опікуватиметься, зокрема, питаннями транспорту.

Розпорядження про це Анатолій Бондаренко підписав 25 квітня, інформує сайт міськради.

– У Павла є чимало свіжих ідей, які стосуються змін у роботі громадського транспорту, – прокоментував міський голова. – Тож ми надали йому можливість спробувати втілити всі плани й допомогти місту реальними справами.

Павло Мосійчук закінчив Черкаський національний університет ім. Богдана Хмельницького за фахом «якість, стандартизація та сертифікація». Працював інженером та начальником відділу на комунальному підприємстві «Черкасиелектротранс».

Є одним із розробників концепції розвитку міського пасажирського транспорту до 2022 року. Її, нагадаємо, погодив виконавчий комітет та своїм голосуванням на одній із сесій затвердили депутати.

– Основне завдання, яке стоїть переді мною, – запроваджувати якісні зміни в роботі громадського транспорту, – розповідає Павло Мосійчук. – Насамперед, підтримувати в роботі наше тролейбусне комунальне підприємство, оскільки, згідно концепції транспортної реформи, воно має стати основним перевізником у місті.

За його словами, для втілення всіх задумів планує співпрацювати з міським головою, із заступниками мера, профільними структурними підрозділами та з приватними перевізниками.

– Транспортна система дуже важлива в житті будь-якого міста. Від організації роботи громадських перевезень залежить комфорт та мобільність як жителів, так і гостей, – зазначає він. – Нині в Черкасах є певні проблеми, утім, ми маємо доволі великий потенціал, аби збудувати тут сучасну європейську систему громадського транспорту.

реклама

Коментарі  

 
0 #10 Цікаво 21.05.2019 18:45
Активіст вже півмісяця мовчить, як води у рот набрав. А зарплатню за цей час нараховували? Чи активіст ак же мовчазно відмовився від неї?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 ИДЕЯ 21.05.2019 14:18
У Павла Мосійчука є чимало свіжих ідей
Это из которого анекдота, про "Идея"?? :lol: :lol: :lol:
Когда приняли на завод инженером такого же активиста.
Решили показать завод, завели в цех с полуавтоматичес кими станками.
Активист покрутил головой, а потом громко так - ИДЕЯ!!!
Директор завода в трансе, не успел зайти, а уже идеи у него.
Заводит в цех с роботами автоматами
Активист снова - ИДЕЯ!! ИДЕЯ!! И ДЕ Я нахожуся!!!! :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 ЮЗР 07.05.2019 15:44
Всё ля-ля тополя 8) Самый забыченный город который застрял в СССР.. В Винницу чеши Бондаренко 8) там глянь как транспорт развит!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #7 А куда пропал герой? 06.05.2019 22:50
Всех местных приколов и подколов Ботнарь? Папику хатынку строить или снова ищет хто? шо? кому? бог на обедню послал? Переживаю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Петрович 06.05.2019 21:50
Взагалі то світова концепція міського транспорту це не зачухані маршрутки із неадекватними водіями, а безпілотний електротранспор т і електронний квиток.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Инсайдер 06.05.2019 16:13
Я надеюсь что с приходом новой власти и выборами в верховну раду этот бред с мальчиками из неоткуда закончиться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #4 Залізяка. 06.05.2019 15:16
Для того щоб щось втілювати в життя,-потрібно досконало володіти предметом втілення. Каструля, якщо ти сам не розумієш що хочеш ,- ніякі помічники тобі не допоможуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #3 Юра 06.05.2019 14:09
У тохи заступників та помічників скоро буде пів Черкас, а толку 0,0. Як в басні Крилова про квартет. Тільки цих "музикантів" більше. :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #2 1 06.05.2019 13:36
больше идей чем у ботнара???? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Свідомий громадянин 06.05.2019 13:22
Ну вот и наступают кранты транспортной инфраструктуры нашего прекрасного города, кастрЮля окончательно умом тронулся со своими назначениями!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100