Громадська рада при Черкаській обласній державній адміністрації запрошує всіх небайдужих взяти сьогодні участь у спільній нараді «Безпечне місто».

Захід відбудеться у форматі «круглий стіл» в приміщенні Черкаської обласної державної адміністрації, сьогодні 6 травня 2019 року о 16.00 каб. 318.

«Ми пропонуємо зібратися разом, з’ясувати та обговорити:

- рівень безпеки мешканців Черкаської області; - які заходи могли бути вжиті, чому вони досі не впроваджені в області та місті і хто несе персональну відповідальність за це; - що ми можемо зробити сьогодні в існуючих умовах. Мета зустрічі – напрацювання плану дій із конкретними строками, відповідальними особами і здійсненням публічного контролю», - зазначив голова громадської ради при Черкаській обласній державній адміністрації Олег Скалько

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #2 Дональд Трамп 06.05.2019 15:37
Одна говорильня-дел никаких.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Теоретично так 06.05.2019 15:09
Якщо "мер" нездатний навести порядок у місті - цим повинна займатися область.
Але ж зємєля Бондаренка Вельбівець вже й сам - "на чемоданах", та й раніше не відзначався схильністю до порядку. Так само як і Скалько - не взірець законослухнянос ті.
Дуже шкода, що Порох так і не виконав свою обіцянку - турнуть з міста "мера"-****ка. Тепер це має зробити Зенленський - якщо він не збрехав під час виборів, що збирається боротися із зловживаннями у владі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100