Сьогодні, 15 травня, о 9.30 мало відбутися засідання виконавчого комітету. Його проводять у 206 кімнаті Черкаської міської ради (вул.Байди Вишневецького, 36).

521

Головне і єдине питання - мали оголосити переможців конкурсу з визначення управителів для багатоквартирних будинків Черкас.

Це мали зробити вчора на виконкомі, але питання перенесли на сьогодні. Станом на 9.40 кворуму немає.

«Розходимося?» - чути репліки від деяких членів виконкому.

У кулуарах говорять, що переможець буде один на всі Черкаси. А оскільки незалежно від прізвища цього підрядника, монополія для міста – не дуже добре, тому питання затягують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із червня черкаські багатоповерхівки обслуговуватимуть нові управлінці

Журналіст Сергій Кузляєв пише у «Фейсбуці»: «Мерія Черкас оголосила конкурс на управителів будинків. Таких будинків у Черкасах понад 800. Місто розбили на 4 зони. Виявили бажання поборотися за лоти дві приватні компанії (ТОВ "СанТехБудКонструкція") та «Місто для людей Кременчуг», а також три комунальні підприємства: Соснівський та Придніпровський СУБи і КП «Черкаситеплокомуненерго». За результатами розгляду документів перемогла ТОВ "СанТехБудКонструкція". Всі чотири лоти забрало одне підприємство, до якого має відношення Андрій Бортник….. Чому відмовили іншим? Бо у них виявилося купа технічних помилок, нестачі документів тощо. Рішення комісії має затвердити виконком……»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100