У кабінеті директора КП "ЧЕЛУАШ" Олексія Мельника під час ремонту було знайдено підлуховуючий пристрій.

Про це він повідомив у коментарі Zmi.ck.ua.

1557925181-806

За його словами, на місце події було викликано правоохоронців, які й будуть з'ясовувати, наскільки санкціоновано цей пристрій було вмонтовано в кабінеті.

"Мені важко сказати, коли його було там розміщено. Можливо, це навіть і в той період, коли я ще не працював на посаді директора КП "ЧЕЛУАШ". Подивимося, як відреагує на це поліція", - відзначив Мельник.

реклама

Коментарі  

 
+17 #2 Знаю 15.05.2019 17:40
"Подивимося, як відреагує на це поліція", - відзначив Мельник" (С)
Фраза ідіота. :-x Поліція відбере у тебе заяву, напишеш пояснення ти, твоя секретарка і твоя прибиральниця, яка пояснить, як часто за батареєю прибирає - та й знатимеш, коли орієнтовно встановили "жучка". Але вияснити, хто його встановив - залежатиме від професійності копів і розуму та чесності твоїх співробітників.
Але при чому тут: "Подивлюся, як поліція відреагує"? Руці вони собі заламувать не будуть і плакать від того, що у гниднику Черкаського МВК тотальна сліжка одне за одним - вони теж не будуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Мабуть Свинарчуки 15.05.2019 17:35
Травень 15, 2019 - 16:24
Депутата Черкаської обласної ради від ВО “Батьківщина” затримали за підозрою в отриманні неправомірної вигоди.
Затримано депутата Черкаської обласної ради, який за сприяння у вирішенні питання про внесення змін до детального плану території та зміни функціонального використання земельної ділянки площею 5 га в одному із сіл Черкаської області, а також подальшої її передачі в оренду, вимагав від директора будівельного товариства неправомірну вигоду у розмірі 140 тис доларів США, інформує сайт ГПУ.
Вчора, після отримання 10 тис. дол. народного обранця було затримано. За інформацією нашого видання, затримано депутата з фракції ВО "Батьківщина" М..... .... Затримання відбулося в центрі Черкас поблизу колишнього будинку “Політпросвіти” .
Фото з місця затримання депутата. Микола Дивнич на фото в темному піджаку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100