Проект масштабної угоди про співпрацю між Надра Банком і містом Черкаси обговорюватиме в суботу, 7 квітня, на зустрічі з головою Правління банку Валентиною Жуковською міський голова Сергій Одарич. Про це він повідомив в коментарі «Прочерку».

– У суботу ми будемо починати благодійну акцію «Розмалюй писанку». Плануємо обговорити проект угоди про співпрацю між банком і містом в частині створення нових робочих місць і в перспективі, можливо, навіть перенесення головного офісу банку з Києва в Черкаси, – розповів Сергій Одарич.

За його словами, нині мер веде переговори з Надра Банком по кількох темах: перенесення в Черкаси головного офісу банку (а як перший крок цього питання – перенесення в Черкаси операційного центру); надання на пільгових умовах лізингу для закупівлі тролейбусів, щоб Черкаси могли придбати не 10-12 одиниць тролейбусної техніки, а в 3-4 рази більше за рахунок коштів банку.

– Це два основних питання. Щодо перенесення операційного центру – то це близько 200 нових робочих місць для людей, що найбільше потребують роботи – це люди старше 45 років, – сказав Сергій Одарич.

Він наголосив, що окрім цих питань ніяких перемовин в рамках виборів з Валентиною Жуковською не було.

– У мене планів немає. Якщо в неї є, то буде озвучувати, – зауважив мер.

Нагадаємо, що днями було підтверджено намір голови правління Надра Банку Валентини Жуковської балотуватися до Верховної Ради від Черкас. ЇЇ називають кандидатом відомого бізнесмена Дмитра Фірташа, який є власником черкаського «Азоту» та Надра Банку.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 василь 07.04.2012 11:38
не-а серёня не лох сам в нардепы полезет ги-ги ото ржачный пацик хоть поматюкают его черкащане на встречах кандидатских
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Ню-ню 06.04.2012 16:44
Черкаси - столиця баскетболу і "Надр"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Черкассы 06.04.2012 15:00
Вообще-то я в финансах не очень,но так понимаю-если банк из центра дергает на периферию,значи т у него деньги кончаются.Может как раз на 36 траликов и осталось?Эх,Олегович,опя ть ты к нашему берегу подгребаешь че попало."Близько 200 роб мисць"...Очень впечатляет.Особенно на фоне сбежавших от тебя табачников,авто мобильщиков,уби того Темпа...Фирташ,хочешь тут поддержки-тащи в город производство и зарплаты,а не шелупонь банковскую.Тут этого добра-еще поделиться можем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 06.04.2012 12:01
Начинает работать план раскручивания кандидата в народные депутаты Жуковской. Это видно невооруженным взглядом.Далее мер будет очень много говорить о социальных инициативах "Надра банка".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Оксана Колісник 06.04.2012 11:00
Я вже бачу вивіску: "Головний офіс" :) Театр! Чи цирк?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100