реклама

реклама

Валерій Макеєв. Фото з Вікіпедії

Черкаський правозахисник і журналіст Валерій Макеєв під час сьогоднішньої пресконференції оприлюднив дані про справу, якою займався Вадим Комаров у день, коли на нього було скоєно напад.

– Вадим того дня, в суботу (4 травня, – ред.) готував матеріал, – сказав Валерій Федорович. – Він вийшов із дому, не додрукувавши текст. Зупинився на певному рядку й сказав: «Так, я таки піду, отримаю той доказ, який потрібний». Напередодні він мені сказав (даруйте за подробиці): «Я вже виставив «віскарь» і отримаю цю довідочку, а тоді вже подам матеріал». Бо він спочатку хотів раніше подати цей матеріал про певну особу, яка обіймає поважну посаду в наших, скажімо так, органах адміністрування. Але коли цю особу свого часу притягували до кримінальної відповідальності, то в кримінальну справу потрапила довідочка про те, що він, даруйте, ідіот. Певний правоохоронець сказав: «Усе, довідочка є, можеш прийти. Приходь у суботу, отримаєш».

Валерій Макеєв також пояснив, що матеріал Комарова мав бути оприлюднений напередодоні в п’ятницю, а в неділю він мав від’їжджати з дружиною в Єгипет. Але Вадим Едуардович вирішив почекати з оприлюдненням, щоб додати до тексту також фото довідки.

– Я повідомив правоохоронним органам, по що мав іти того дня в поліцію Вадим Комаров, – зазначив Валерій Макеєв. – Він ішов по вулиці Небесної сотні і, не доходячи до Соборного (колишнього Першотравневого) парку (отримав удари в голову, – ред.). Я питав у правоохоронців: «А ви у себе знайшли цю довідку чи ні?» Відповідь вразила: «Як? Це ж субота, в суботу ми не працюємо. А по-друге, ми ж не медичний заклад, ми довідки не надаємо. Про що ви говорите?» І це при тому, що в 8.40 (а напад стався о 9.24) він (Вадим Комаров, – ред.) повідомив колезі по телефону, що йде до поліції. У поліції твердять, що «він уже пройшов головне управління». А я ж нагадую, що в нас ще є поліція на Пастерівській!

Валерій Макеєв, досвідчений адвокат, з різних даних робить припущення, що, вочевидь, згаданої довідки вже немає (хоча її можна поновити, адже її хтось видавав).

– Із усього цього (з досвіду спілкування з поліцією, – ред.) я роблю висновок, що це вбивство за звичайних обставин розкрито не буде, – підсумував Валерій Макеєв. – Хіба що в державі щось зміниться і з Києва приїде якийсь «ескадрон гусар літучих», щоб розслідувати цю справу...


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #3 Сана 22.06.2019 07:23
ДЖУГАН ВАМ БЕЗ ДОВІДКИ ДІАГНОЗ ВИЗНАЧИЛА
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Дональд Трамп 21.06.2019 17:14
В общем-то речь шла об одном недоумке из замов бондаренко-это мелькало неоднакратно из слов Макеева или все уже изменилось ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 То де ж довідка? 21.06.2019 13:32
А в цей час десь раз за разом гукав і смикався коротишка з Молдови...
Макєєв, доведи справу до кінця!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100