Колишня директор департаменту організаційного забезпечення міськради Лілія Маліщук повністю поновлена на посаді. Про це зазначив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, спілкуючись сьогодні з пресою.

foto1malishhuk1024x683

– Лілія Маліщук поновлена повністю на посаді. Ми виконуємо рішення суду. Дано доручення виплатити їй моральну компенсацію з міського бюджету, – сказав мер Черкас. – Що стосується кабінетів, я з повагою відношуся до Лілії Маліщук, але якраз питання обслуговування кабінетів протягом багатьох років займалася вона. Якщо її посадили десь в кабінет без ремонту, то недоробила вона… Але ми її посадимо в нормальний кабінет і все буде в порядку відповідно до норм законів про працю.

Нагадаємо, заступник міського голови Юрій Ботнар заявив, що Маліщук було звільнено з його ініціативи за нібито споживання алкоголю на робочому місці.

У квітні Черкаський окружний адміністративний суд поновив Лілію Миколаївну на посаді та визнав її звільнення незаконним. Також в ухвалі суду йшлося, що на користь Лілії Маліщук з Черкаської міськради мають стягнути середній заробіток за час вимушеного прогулу з 26 жовтня 2018 року до дня ухвалення судового рішення, тобто понад 169 тис. грн. Також суд зобов’язав відшкодувати і моральну шкоду в розмірі 1 гривні. Наразі апеляційний суд підтвердив це рішення.

– Усе це – наші, черкащан, кошти, – сказав у коментарі «Прочерку» адвокат пані Маліщук Валерій Макеєв. – Міська влада виплатить Лілії Миколаївні заборговану зарплату, але ми будемо стягувати в порядку регресу ці кошти з конкретних винних осіб, які обіймають керівні посади, щоб вони відчули певну відповідальність (навіть матеріальну) за ухвалення таких своїх недолугих рішень.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Факт 07.08.2019 16:45
Хорошие такие зарплаты у малищук, теперь понятно почему бортник доит жителей города. Потому что здесь живут одни олигархи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Звпчайний 07.08.2019 16:21
170 ТИС.ГРВ.-це 30 тис шомісяця.Що таке-обслуговування кабінету-не знаю.Але щось досить серйозне бо у Києві середня зарплата 15 тис.грв. Уперьод ЧЕРКАСИ:::
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Дональд Трамп 04.08.2019 20:42
Цитую 1:
ботнар пусть все и возместить

ЭТОТ ****** будет наказан ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 1 03.08.2019 09:04
ботнар пусть все и возместить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100