Із мешканцями чотирьох черкаських гуртожитків на вулиці Ханенка, 2 та 4, Хоменка, 12 та В’ячеслава Чорновола, 245/ 1, які мають борги перед своїми гуртожитками, не укладатимуть договори на ліжко-місце.

2239686-710x434

Про це під час засідання виконавчого комітету повідомив заступник міського голови Ігор Волошин, пише «ВиЧЕрпно».

Зазначимо, що вже незабаром ці гуртожитки можуть залишитися без теплопостачання та електроенергії. Справа в тому, що підприємство «Житлобудсервіс», яке раніше обслуговувало гуртожитки, заборгувало 1 млн 670 тис. грн перед КП «Черкаситеплокомуненерго» та 1 млн 137 тис. грн за електроенергію.

Раніше директор КП «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась наголошував, що у найкоротший термін заборгованість треба погасити, оскільки є вірогідність того, що гуртожитки залишаться без опалення у зимовий період. У ході засідання заступниця міського голови Людмила Бордунос повідомила, що першочергово договір на ліжко-місце необхідно надати людям, які не мають боргів та які стояли в черзі.

Нагадаємо, що мешканці чотирьох черкаських гуртожитків по вулиці Ханенка, 2 та 4, Хоменка, 12 та В’ячеслава Чорновола, 245/ 1 три доби були заручниками комунального колапсу. Раніше гуртожитки знаходилися на балансі підприємства «Житлобудсервіс», проте без попередження директор цієї установи В’ячеслав Талан в односторонньому порядку розірвав договори щодо надання комунальних послуг. У зв’язку з цим мешканці гуртожитків залишилися без газопостачання і незабаром їм могли відключити і світло.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 ВАЛЄРА 06.08.2019 15:40
ТАКИХ БОРГІВ ЯК НА ПИЛИПЕННКО 9 В ЧЕРКАСАХ В НІКОГО НЕ МАЄЄ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 МУЦАЛХАНОВ 06.08.2019 14:35
А ЩО ЧУТИ ЗА СІМЕЙНИЙ ГУРТОЖИТОК ПИЛИПЕНКО,9 И 10 ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100