реклама

реклама

Сьогодні на території Центрального стадіону міста Черкаси, відповідно до розпорядження начальника УМВС України в Черкаській області, було проведено стройовий огляд з метою перевірки зовнішнього вигляду особового складу та визначення його стройової виправки.

Огляд проводився у зв'язку з переходом особового складу на носіння літньої форми одягу.

На території стадіону вишикувались в чотири шеренги працівники: апарату УМВС Черкаської області, Соснівського, Придніпровського, Черкаського райвідділів, роти ДПС ДАІ, СБСМ «Грифон», РМОП «Беркут» та інші.

Перевірити проведення стройового огляду прибув особисто начальник УМВС України в Черкаській області генерал-майор міліції Валерій Дерновий та начальник управління кадрового забезпечення УМВС полковник міліції Сергій Радченко.

Під час проведення огляду було здійснено перевірку стану забезпеченості особового складу органів та підрозділів Черкаського гарнізону міліції форменим одягом, стану форми, зовнішнього вигляду та документів міліціонерів.

Начальник Управління подякував співробітникам за гідне несення служби, зазначивши, що рівень підготовленості особового складу УМВС високий. Після завершення заходу правоохоронці повернулись до виконання своїх службових обов’язків, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Ужасть 18.04.2012 22:48
прибув особисто :-* :-* :-* :-* :-*
а, что, обычно доставляют????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100