реклама

реклама

Після закінчення прес-конференції, Прітченко намагалася «засвітитися» біля Тігіпка

Після закінчення прес-конференції, Прітченко намагалася «засвітитися» біля Тігіпка

Через раптово призначену нараду в Раді нацбезпеки та оборони України Віце-прем’єру Сергію Тігіпку довелося змінити програму перебування в Черкасах у п’ятницю, 20 квітня. Про це він повідомив журналістам.

– Я не побачив одного блоку, який хотів би вивчити, – це енергозбереження. На жаль, не зміг, хоч це було для мене дуже важливо. Я переконаний, що реформу комунальних тарифів ми не можемо дозволити робити ні енергетикам, ні комунальникам. Бо там дуже багато інтересів, дуже багато зацікавленості. І хто б реформу не робив, Міністерство соціальної політики повинно знати проблематику краще них. Тому що в нас субсидії. Тож я і хотів розібратися з цими питаннями, але, на жаль, не вдалося, – зазначив Сергій Тігіпко.

Проте він зауважив, що найближчим часом все одно вибереться в Черкаси.

– Весна прийде, будемо їздити більше і будемо раптово приїжджати, зокрема, і в управління праці та соцзахисту. Тому готуйтеся! Це і до вас, – звернувся Сергій Тігіпко до заступника черкаського губернатора Тетяни Прітченко, яка опікується соціальними ініціативами Президента в області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100