Від того, що Віце-прем’єр Сергій Тігіпко не встиг у п’ятницю побачити, що зроблено в Черкасах у сфері енергоощадних технологій, місто нічого не втратило. Про це сьогодні на прес-конференції сказав міський голова Черкас Сергій Одарич. Проте він зауважив, що певне розчарування все-таки є.

– От у нас сьогодні вранці прилетіла група представників (переважно це представники Теплокомуненерго, а також мій перший заступник Віктор Беззубенко) з Нідерландів. Там вони вивчали досвід використання альтернативних джерел енергії для впровадження в Черкасах. Зранку сьогодні ми обмінялися враженнями: люди просто в шоці, що з того, що ми вважаємо сміттям, там отримують електроенергію, тепло і таке інше. Віктор Анатолійович сказав: «Навіщо щось вигадувати, треба просто брати весь Кабінет міністрів і послати в Голландію. Там вже все працює. Тож для чого ми щось вигадуємо», – процитував Беззубенка Одарич.

Сергій Одарич зауважив: у нього таке враження, що керівники на місцевому рівні краще знають, що робити, ніж представники держави. Саме тому йому прикро, що певне розуміння проблем через занадто коротку зустріч з Сергієм Тігіпком в уряд не потрапить.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 О.ЧУПРИНА 23.04.2012 22:16
Дійсно шкодувати нічого.А розчарювання було б ще більшим,якби Тигіпко "знайшов час" для ознайомлення з енергоощадними технологіями. В сухому остатку був би час втрачений супроводжуючими особами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100