Центр безпеки планують облаштувати у селі Тіньки Чигиринської об’єднаної територіальної громади.

18

Про це журналістам повідомили в ОТГ.

– Ми стали учасниками проекту «Поліцейський офіцер громади», – розповіла начальник відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій Чигиринської ОТГ Олена Яковенко. – Плануємо утворити в громаді два своєрідних центри безпеки. Один, у Чигирині, являтиме собою приміщення для роботи поліцейського, а другий, у Тіньках, – повноцінний центр, де також розміщуватиметься пожежна служба.

За словами голови ОТГ Віктора Харченка, нині своя пожежна частина є в Чигирині, а також у сусідній з Чигиринською ОТГ Медведівській громаді. Проте, Тіньки – доволі віддалене від цих населених пунктів село. Сюди пожежникам важко вчасно дістатися.

– Нам пожежна частина безкоштовно виділяє автомобіль ЗІЛ. Також ми маємо двоповерхове приміщення, де донедавна розміщувався офіс місцевого сільгосппідприємства. Ці ресурси ми й використаємо для створення Центру безпеки, – зазначив Віктор Анатолійович. – Крім офісів поліцейського і пожежних, тут-таки хочемо облаштувати й кімнату відпочинку для лікаря, який приїжджатиме в село вести прийом у ФАПі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100