реклама

реклама

Керівник компанії «Нова якість» Андрій Бортник не видає документів будинкам, які хочуть відмовитися від його послуг. Про це на сесії заявив депутат міськради Станіслав Лукирич.

IMG_20191002_100812

Зокрема, не видає документів ОСББ по Привокзальній 4, посилаючись на те, що має для цього 2 місяці.

Також Бортника звинуватили, що його фірма не вивозить великогабаритне сміття, за що бере гроші.

Станіслав Лукирич показав фото завалених смітників.

До слова, до редакції сайту «Прочерк» також зверталися деякі черкащани з скаргою на те, що не можуть отримати документи для створення ОСББ, хоч заступниця мера Черкас Людмила Бордунос стверджує, що всі, хто не задоволений новим управителем, можуть створювати ОСББ і обслуговувати будинок самі. На практиці людям вставляють палки в колеса.

За інформацією Олександра Радуцького, жителі буд Волкова,75 попередили Андрія Бортника, що будуть співпрацювати не з ним, а з Черкаситеплокомуненерго. Але підприємство не може прийняти будинок, бо департамент ЖКК не готує угоду. На це секретар міськради Ярослав Нищик, який на той момент вів сесію, доручив департаменту ЖКК в три дні підготувати угоду і пояснити причини затягування.

Голова громадської спілки «Черкаська асоціація ОСББ та ЖБК «На варті» Володимир Друмашко додав, що Бортник тисне на ОСББ - шле запити, подає необгрунтовані судові позови.

Депутат Олександр Радуцький додав, що Андрій Бортник нічого не робить, а депутат Лукирич допитувався, хто відповідає у владі за Бортника і просив вплинути на нього.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 ЮЗР 02.10.2019 21:19
Зделайте нормал.ные ЖЕКи по районам!А то нафиг одни нахлебники 8) у кормушек..Я про глав называемых ОСББ которые себе лишь бабло берут "за работу" а никуя не делают.. Да и того Бортуноса нафиг с города..Шкет метр ростом а людей обдирает 8) да и ещё на днях решил потравить))Вооб щем БАРДАК в Черкассах!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Звичайний 02.10.2019 20:30
Документів про послуги НЯ неіснує.Тому немохливоо обвинуватити в невиконанні їх.Послуги перераховує ( по радіо) одним списком наприклад підмітання дезінсекція електрика промив-ка батарей та ін.Получається багато. Тепер можна не робитьдезінсек( 1 раз в рік)електрика промив (теж рідко) а гроші брать щомісяця.Далі:тендер-ціна ьула 5грм2 і зразу піднято до7гр.Бондаре про все це "не знає"-робить вигляд Вигідно?.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100