реклама

реклама

Вже до початку опалювального сезону мешканці трьох багатоповерхових будинків м. Черкаси, а саме будинків № 16, 16/1 та 16/2 по вул. В'ячеслава Галви переймаються, що їх будинки можуть лишитися без опалення. Про це мешканці поінформували «Прочерк».

229579307754-610x341

– Нам кажуть, що бракує коштів на ремонт теплової магістралі. Окрім того вона, мовляв, безгосподарча. Ми переймаємося цим питанням, адже в минулому році будинки до нового року були без тепла і, знаючи про проблему в районі вже майже рік, чиновникам байдуже на людей і нас знову очікує холодний сезон, – бідкаються люди.

«Прочерк» звернувся з цього питання в Черкаську ТЕЦ, де повідомили, що тепло до будинків дійсно йде через безгосподарчу мережу, яка потребує ремонту. На баланс її нібито має взяти ТЕЦ і відремонтувати разом з компанією «Нова якість», яка обслуговує вказані будинки. Детальніше виданню пообіцяли повідомили інформацію в ТЕЦ згодом. (Надану пізніше відповідь читайте ТУТ)

Натомість заступник директора департаменту ЖКК Черкаської міськради Андрій Наумчук розяснив виданню, що дійсно спершу треба мережі було взяти на баланс, зробити їх «чиїмись» і встановити тариф. Директор «Черкаситеплокомуненерго», за повідомленням Наумчука, справедливо зазначав, що брати такі старі мережі на баланс не буде, бо це збиток.

Водночас ТЕЦ взяв ці мережі на баланс. Було відповідне рішення міськради.

Але ремонт тепломереж за вказаними адресами почнеться, коли ТЕЦ ліквідує всі пориви на магістралях. Мовляв, зараз і так в місті десятки поривів, бо мережі стають старішими і кількість поривів зростає. Водночас чиновник зауважив, що поки погода дозволяє, пориви активно ліквідовуються і жителі будинків № 16, 16/1 та 16/2 по вул. В'ячеслава Галви мають шанс на тепло, бо і до них дійде черга.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100