Сьогодні о пів на першу, в місті Черкаси, внаслідок короткого замкнення електровимикачів трансформаторної підстанції, сталось аварійне відключення електромережі.

Без електропостачання залишились житлові будинки та об’єкти в районі вулиць Сумгаїтської, 30 років Перемоги, Гайдара, Конєва, Ярославської, Смілянської (до р-ну Залізничного вокзалу), Вернигори, Крупської, Хоменка.

О 00:35 годин до оперативно координаційного центру Територіального управління МНС області від чергового лікаря-акушера Другого пологового будинку Черкас, що також залишився без освітлення, надійшло прохання надати допомогу з освітлення пологового залу, де у молодої жінки почалися перейми.

Черговий караул аварійно-рятувального загону спеціального призначення, який оперативно прибув на місце, забезпечив освітлення медичного закладу, встановивши у залі спеціальні ліхтарі, які під'єднав до автономного генератора пожежного автомобіля.

Аби забезпечити електроживлення для спеціального медичного обладнання оперативний відділ та аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Територіального управління розгорнули біля медичного закладу потужний пересувний генератор.

О 3-ій годині ночі молода жінка народила хлопчика. У цей же час вдалось відновити постачання електроенергії до пологового будинку.

Молода мати і новонароджений почуваються добре, інформує прес-служба МНС області.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Оксана Колісник 29.04.2012 08:32
Це чудово! Але ж, панове. що з мережами? На всі "дірки" героїзму не вистачить...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100