Тепер уже екс-голова Черкаської ОДА Ігор Шевченко після відставки планує повернутися до власного бізнесу та більше часу присвятити родині.

IMG_20191104_140317

Про це Шевченко розповів у коментарі 18000.

Зокрема, він так пояснив свою відставку:

– Відставка – це моє власне рішення. Я бачу, що без заступників, без команди – тут робота вичерпана. Далі не бачу себе у такій роботі. Я захотів повернутися до сімейного життя. Це не був наказ згори. Це моє власне рішення. Багато хто вмовляв мене залишитися. Але це вимагає більшого, ніж просто професійні якості. Це забирає забагато душі.

Також колишній глава області поділився планами на найближче майбутнє:

– У політику однозначно – ні. Це забирає занадто багато, забирає власний простір. Це був колосальний досвід для мене. Чим займатимуся далі? Родиною та бізнесом. Протягом першого тижня треба врегулювати кілька формальностей, пов’язаних із роботою в ОДА. Я повернуся в середовище, де мені комфортно: де моя сім’я, мої друзі, моя команда, яка багато років уже зі мною працює.

Нагадаємо, сьогодні, 4 листопада, Романа Боднара було офіційно представлено як нового голову Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Подивимось 05.11.2019 11:48
Цитую Крава:
доступна людина. Тепер прийшов час гебешні :-*

Твоя "доступна" людина так і не зізналася, чому вимушена була змінити прізвище Кикоть на "Шевченко"? Чому в часі війни обзавівся бізнесом у Росії? На якого *** пригрів бездарь з команди БПП і Вельбівця Олександра Шабатіна і чому взяв замом мутного Лєбєдцова?
Зрештою, навіщо ще тиждень тому брехав журналістам у очі, що нікуди з посади йти не збирається?
Одні "чому"! А цей новий - аж ніяк не "гебешник", бо служив тільки в СБ незалежної України. Та ще й на Донбасі в АТО був. Може й толк якийсь з нього буде!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Крава 04.11.2019 18:06
доступна людина. Тепер прийшов час гебешні :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100