реклама

реклама

В історії України ніколи не було таких слабких управлінців на чолі областей, як після 2019 року, вважає відомий український політолог Кость Бондаренко.

Кость Бондаренко

Про це він заявив у коментарі програмі «Погляд Черкаси» на телеканалі ВІККА в контексті обговорення вірогідного звільнення голови ОДА Олександра Скічка і частої зміни керівників областей, в тому числі й Черкаської.

– Призначають доволі випадкових людей за принципом: «Я знаю Васю в тій-то області, Колю в тій-то області, хороші хлопці, давайте їх призначимо». І тому назріває конфлікт між центром і регіонами, – вважає політолог.

На його думку, керівникам областей «дають одну-єдину можливість: розпоряджатися бюджетами, які виділяють під «Велике будівництво», наймати своїх підрядників для будівельних робіт і через кілька місяців іти в небуття для того, щоб звільнити місце для іншого тимчасового керівника, який знову ж приведе своїх будівельників і виконавців».

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Дима 01.02.2022 09:03
Скичко - красавчик! Жаль будет, если уйдёт. Политологи вне политики выглядят как патриоты Украины в Канаде))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Арго 31.01.2022 17:39
Хто є під рукою.Добре хоч не тих,кого піймали!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #2 Так воно і є 31.01.2022 11:49
Функція призначених керівників зведена до оформлення і підписання відкатів. На все інше вони реального впливу не мають і не хочуть мати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Инкогнито из ОДА 31.01.2022 11:18
Наговариваете вы на меня дядя Костя. Приду из садика, я на вас с Лизунькой папе жалобу напишу, традиционную, коллективную.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100