Фасади навчальних закладів Золотоноші крок за кроком отримують професійну нічну ілюмінацію. Мета – додати яскравості місту, а також акцентувати увагу на архітектурних родзинках будівель.

Budy-nok-dy-tyachoyi-ta-yunats-koyi-tvorchosti-Zolotonosha-01

Про це повідомляє «Золотоноша як на долоні».

Впродовж останніх двох місяців LED-освітлення змонтовано на приміщеннях Золотоніської гімназії, спеціалізованої школи №2, Будинку дитячої та юнацької творчості, а також Коледжу ветеринарної медицини.

17 годин роботи: від рутинного процесу формування електроланцюжка, до безпосередніх монтажних робіт. Золотонісці встановили 25 елементів LED-освітлення, які віднедавна не лише підкреслюють архітектурні родзинки та додають вечірнє освітлення тротуарам довкола, а й гармонійно вписуються у святковий різдвяний антураж площі. Окрему тут автори дякують за безпосереднє втілення, за фізичну та технічну допомогу Олексію Дробязку, Олександру Середі, Роману Євтушенку, Артему Харіну та Станіславу Бєдарєву.

koledzh-vetery-narnoyi-medy-tsy-ny-Zolotonosha-01-1024x576

Zolotonis-ka-gimnaziya

Zolotonosha-SSHIT-02-1024x372

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Прокуратура 10.01.2020 14:03
Ну звісно прості порядні люди роблять, бо меру це не потрібно. Тут не вкрадеш грошей як примільйонних підрядах. ... скоро Вам в тюрьму
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100