реклама

реклама

30 січня у Лисянці заступник голови облдержадміністрації Дмитро Ляшов представив громадськості новопризначеного голову райдержадміністрації Володимира Гуню.

DSC_1978-1

Про це повідомляють в облдержадміністрації.

Заступник очільника області ознайомив присутніх з розпорядженням Президента України від 25 січня 2020 року № 56/2020-рп «Про призначення В.Гуні головою Лисянської районної державної адміністрації Черкаської області» та привітав новопризначеного керівника району. Він відзначив, що ця посада – не лише висока відповідальність, а й високий рівень довіри та очікування  від людей. Висловив сподівання на плідну співпрацю районної державної адміністрації, громади, депутатського корпусу, громадських організацій та силових структур заради успішного виконання поставлених державою завдань.

Долучилися до заходу також заступник голови обласної ради Михайло Мушієк, депутат обласної ради Володимир Павличук, голова районної ради Ярослав Попко, представники духовенства, бізнесу та громадськості.

На завершення новопризначений  керівник району Володимир Гуня наголосив, що усвідомлює велику відповідальність і готовий до конструктивної співпраці та діалогу з усіма, хто бажає долучитися до вирішення проблем і завдань району.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Влізло 02.02.2020 15:01
А де ж Миайло Єжель із Чаплинки, який те пройшов співбесіду у Президента
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Мавр 02.02.2020 09:05
А Мушієк хоч зрозумів,що це було?
Хтось йому втямкав суть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100