index Черкаський журналіст Сергій Кузляєв ділиться у «Фейсбуці» думками з-приводу останніх подій в Черкасах, які стали відомими на всю країну після рішення місцевої влади послабити карантин.

«Якщо і садитимуть мера Черкас, то не за карантин, а за мерседеси, ціни на ремонтах, пилесмоки, харчі в садочках, ділянки в Соснівці та багато чого іншого.

Черкаська ОДА хоче, щоб рішення виконкому скасувала міська рада... Рішення виконкому може скасувати суд чи міська рада. От хай обласна влада звернеться до судової гілки влади...

Бізнес вчора не вийшов і не відкрився. Сам їздив по місту. Всі чекають. З ким розмовляв, то готові відкриватися у вівторок. Бояться штрафів. Рішення виконкому не рятує від штрафів.

На понеділок у Черкасах прогнозую рекордну кількість хворих…

Карантин рано чи пізно закінчиться, а кримінальна справа, хожденія в прокуратуру, потім в суди (це для Ігоря Волошина і членів виконкому) залишаться.

Ну, а мер молодець. На виконкомі не був, рішення не підписував. Тому справа проти нього - це пшик. Жалко Ігоря....», – додав на завершення Сергій Кузляєв.

Як відомо, учора Черкаси нашуміли на всю Україну. Влада Черкас з 1 травня пом’якшила карантин для частини підприємців міста. Через це поліція розпочала кримінальне провадження. Привіт меру Черкас навіть передав Президент Зеленський.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+20 #5 #1 02.05.2020 11:11
Царя формує оточення.
Бондаренка рекламує придворний Воротник, який у слові з трьох літер десять помилок робить)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Знаючий. 02.05.2020 10:40
Сергій Кузляєв ,- поміркована, знаюча і компетентна особа. Та і Одарич на фоні Каструлі,- професор!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Ганс 02.05.2020 10:08
:lol: а де цей "журналіст" працює? Здається за Одарича він на цвинтарі копачем могил числився?!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #2 007 02.05.2020 09:49
Толя показав себе у всій красі. Рішення він про припинення карантину не приймав (він у відпустці і підписав Волошин), а тому його до криміналу не притягнуть, але він всим розповідає і на тб виступає що це він прийняв рішення. Схоже було у революціонера Ботнара коли він в суді розповідав, що біля ОДА він не мітингував, а в сміттєвому бачку ховався від собак, а на люди він кричить, що герой революції.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Черкаси 02.05.2020 09:37
Смішно! Це той ,що одарича восхваляє. Сиділо б вже. Цирк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100