реклама

реклама

«Сьогодні ввечері офіційний веб-портал Черкаської міської ради піддався несанкціонованому втручанню, у результаті якого на сайті з‘явилася неправдива інформація у вигляді звернення міського голови Анатолія Бондаренка, яке він не озвучував та не поширював.

На даний час про цей факт повідомлено правоохоронні органи із метою з’ясування всіх обставин та встановлення причетних осіб», - зазначає прес-служба Черкаської міськради.

FB_IMG_1588705255084

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко також на це відреагував:

Сьогодні увечері було здійснено незаконне втручання в роботу сайту Черкаської міської ради та поширено м’яко кажучи неправдиву інформацію про діяльність міської влади.

Крім того, в цей же час імовірно ті ж самі "талановиті" хакери створили фейкову сторінку міського голови Черкас і розмістили на ній псевдо звернення від мого імені.

Тому звертаюся насамперед до правоохоронних органів з вимогою негайно втрутитися в ситуацію, аби не допустити дезінформації населення в першу чергу.

А вас, шановні містяни, прошу до того часу, поки офіційний сайт Черкаської міської ради не відновить свою роботу, довіряти інформації, поширеній з моєї особистої сторінки, - зазначив Бондаренко.

Скріншот з Фейсбук-сторінки Сергія Стаська

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Олег 06.05.2020 07:28
Только на сайте чмр инфа тосная и эьо правда а фецсбук это фейк что дао заднюю мер? :-|
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #2 1+1 05.05.2020 22:54
Цитую Я черкащанин:
Н-да. У почутті гумору цим хакерам не відмовиш.

Ніхто не може зробити з Бонда більше посміховисько, аніж сам Бонд. А коли Бонда рекламує "Антена" - то виходить смішніше, аніж у Зе - грати на роялі.
А хакери - це дитсадок для псування нервів і не більше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Я черкащанин 05.05.2020 22:32
Н-да. У почутті гумору цим хакерам не відмовиш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100