реклама

реклама

Співголова фракції партії «Європейська солідарність» Ірина Геращенко, яка родом із Черкас, заявила, що в українському парламенті більше немає монобільшості.

9fb1b567dbc707017e19414022ad5ca1

Про це вона сказала в ефірі ток-шоу «Право на владу» в ефірі телеканалу «1+1», повідомляє ТСН.

– Цей тиждень показав, що «Тузік здох». Ніякої монобільшості немає. Тому що жодного закону, який був потрібен для країни, цього тижня голосами монобільшості не було ухвалено, – сказала вона.

За словами Геращенко, цього тижня Рада жодного важливого закону не ухвалила без голосів від інших фракцій.

– Цей тиждень став дуже показовим для того, що відбувається із монобільшістю, яку під своїм іменем завів у парламент президент Зеленський. Жоден закон, яким сьогодні пишались його радники і порадники, важливий для країни, не ухвалений монобільшістю. Закон про обіг землі – «слуги» дали там менше 200 людей. Він ухвалений завдяки демократичній опозиції – «Європейській солідарності» і «Голосу». Такий важливий банківський закон, де треба було обрати між олігархами і Україною, – тільки 200 «слуг» обрали Україну. Цей закон ухвалений завдяки демократичній опозиції, – підкреслила Геращенко.

Попри критику інших партій депутати від «Слуги народу», а також з інших фракцій, груп та позафракційні голосують разом за основні закони. Скажімо, за запуск в Україні ринку землі, а також про неможливість повернення ліквідованих банків колишнім власникам. Ці закони потрібні для отримання чергових кредитів від МВФ.

Нагадаємо, вночі 31 березня за закон про відкриття ринку землі віддали свої голоси 259 народних депутатів. Це – переважно представники «Слуги народу» (206 голосів). Також до голосування «за» приєдналася фракції «Європейська солідарність», «Голос», група «Довіра», п'ятеро позафракційних нардепів. Фракції «Батьківщина», «Опозиційна платформа - За життя», група «За майбутнє» – проти.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Бувший 15.05.2020 13:01
К сожалению,она права, но у них никогда не было не коалиции не большинства. Каждое голосование сопроваждалось ноу хао Порубия,бачу, не встигли и так далее пока не наберут голоса. Сейчас такого безобразия нет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 бобік 15.05.2020 11:34
А у вас в попередньому парламенті була бульшість? :D :lol: :lol: :D Так хто раніше здох?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 бродяга 15.05.2020 10:07
Может это она так ласково ПЕСа называет ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100