реклама

реклама

Керівник черкаського осередку Нацкорпусу Дмитро Кухарчук публічно здивувався зближенню двох черкащан з партією «Батьківщина». Обурення викликало у нього те, що ці люди раніше ходили на збори Нацкорпусу. Тож Кухарчук назвав двох осіб шпигунами.

За його словами, рік тому в команду Нацкорпусу попросився Микола Добровольський, пояснюючи це повним розчаруванням в партії «Батьківщина», в світлих намірах змінювати місто. Пізніше аналогічний крок зробила Ірина Горда, мотивуючи аналогічними факторами. До речі, фактор Юрія Тренкіна у обох грав ледь не визначальну роль, мовляв, обоє критикували його.

110186256_891893677965757_1079947171531052135_n

«Моє відношення до «Батьківщини» ніколи не було позитивним, але напевно через політичну наївність і бажання бачити в людях краще - повірив і впустив в родину. Тому що Національний Корпус це не партія, це велика сім‘я. Пройшов час, обидва перестали ходити на збори. Горда повідомила що взагалі не бажає займатись політикою, Добровольський взагалі нічого не повідомив… Та моєму подиву не було меж, коли проглядаючи фото конференції партії «Родіна», побачив там обох. Розцінюю це як промислове шпигунство і особисту образу» - зазначив Дмитро Кухарчук.

Водночас, під його дописом у «Фейсбуці» висловилися і ті, кого Кухарчук згадав.

Так, Микола Добровольський зазначив:

«Прийшов на збори в НК послухати один раз, послухав, не сподобалось, більше не ходив. Політичне шпигунство !? Вияснив, де розміщується НК - тоді так, але ж нікому про це не говорив (бо і так всі це знають). З «Батьківщини» не виходив. Буду виходити - повідомлю публічно. Можливо, в НК не дозволено обговорювати "вождів" місцевого гатунку, в Батьківщині їх вибирає більшість на партконференції, перед цим передує публічне обговорення кандидатури, ну а обирають того, за кого проголосує більшість», – зазначив Добровольський.

Більш емоційною була Ірина Горда, зазначивши, що очільники «Батьківщини» не мають стосунку до того, що вона сходила на збори Нацкорпусу.

«…я ж не чиновник і не депутат (і навіть не кандидат в депутати на майбутніх місцевих виборах), на мені особо не хайпонеш.️ Але ж тобі, я бачу, вже без різниці, аби привернути увагу. Щодо твоїх їдких фразочок: як відносно нова людина у цій сфері, я маю право вибору, і нема нічого зазорного в тому, що я познайомилась з вами і могла б співпрацювать. Але, по своїм суб'єктивним причинам, вирішила що не хочу. Очільники БЮТ не мають ніякого відношення до того, що я взимку сходила в Нацкорпус…

І, дозволь нагадати: чи часом не ти швирявся відзнаками міського голови на сесіях ЧМР, а потім "перевзувався" і вже кругом публічно його підтримував?? Чи не ти випадково поливав брудом і вручав торби з пиріжками і квитками на автобус додому діючому голові ОДА, а потім знову ж таки міняв точку зору на протилежну?... Всі, хто мене близько знають, підтвердять, що я не здатна на підстави», - зазначила Ірина Горда.

реклама

Коментарі  

 
+5 #8 Андрій 21.07.2020 10:07
"Достойна" майбутня депутат, ще в ЧМР не попала, а по партіях вже побігала.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 юра 20.07.2020 16:35
Так сім'я чи промисловість? Дімон ти визначись, а то вже всіх заплутав. Ти з ким? :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Мавр 20.07.2020 15:55
Таргани називаються.В голові.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #5 Розуміючий 20.07.2020 14:01
"ЩОБ їх не забули?Бондаренко- побачив горобчика7 Ботнар-вкрали і знайшли?Кухарчук-знайшов шпигунів у НК? Всі лізуть у "херої".А звичайна робота-то не модно.Не той тренд.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #4 Всё фигня это 20.07.2020 11:16
Где прямой репортаж 900 баксового шоу "Як викрали та мене, та черкаського літа..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #3 Сармат 20.07.2020 10:59
кіно починається) де мій поп-корн?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 специ по асфальту 20.07.2020 10:32
а котики на рекламі,то замасковані криси?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+31 #1 1 20.07.2020 10:01
еще один клоун в пару к ботнару
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100