реклама

реклама

У торговельному комплексі «Гранд-Маркет», що по вулиці Гагаріна, 55, Територіальне управління МНС провело навчання.


За легендою на другому поверсі торговельного комплексу виникла пожежа, яка дуже швидко охопила значну площу як торгового залу, так і окремих торговельних відділів, інформує прес-служба МНС області.


Навчання були орієнтовані, в першу чергу, на відпрацювання спільних дій адміністрації та обслуговувального персоналу об’єкту із рятувальними розрахунками саме під час евакуації людей.

У відповідності до спільних наказів та інструкцій взаємодії до навчань були залучені інші екстрені служби міста: карети швидкої допомоги, дорожня автоінспекція, комунальні підприємства «Черкасиводоканал» та «Черкасигаз». 


Завдяки навчанням екстрені служби перевірили боєздатності державних пожежно-рятувальних частин Черкаського гарнізону: рятувальники вивчили планування об’єкта і відпрацювали свої дії за різними схемами бойового розгортання – від проведення розвідки до рятування людей та матеріальних цінностей.

Довідка

Торговельні заклади з масовим перебуванням людей завжди знаходяться під пильною увагою Міністерства надзвичайних ситуацій, оскільки, у разі виникнення надзвичайної події на таких об’єктах, рятувальникам доводиться вирішувати безліч завдань – локалізацію масштабів події, попередження руйнувань, зменшення збитків, і перш за все, евакуацію та порятунок людей.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100