реклама

реклама

До бюджету Черкащини додатково надійшло понад 130 тис. грн. Таким є результати роботи, яку з лютого 2012 року розпочали працівники підрозділів погашення податкового боргу Черкаської області щодо скорочення кількості дрібних боржників, які мають податковий борг за платежами до бюджету в сумі до 1 тис. гривень.

Про це повідомив заступник голови ДПС у Черкаській області Павло Шпундра, зазначає «Урядовий портал».

– Робота щодо ліквідації такої заборгованості проходить за кількома напрямками, – наголошує податківець. – З такими платниками проводились зустрічі, оприлюднювались списки з їхніми прізвищами, надсилались листи про відповідальність, яка виникає у разі несплати боргу.

У результаті проведеної роботи, 16 районів області взагалі не мають боржників вищезазначеної категорії.

– Суттєвого результату в цьому напрямку досягнуто працівниками ДПІ у місті Черкасах, – наголошує Павло Шпундра. – Із початку року кількість боржників, які не перебувають у процедурі банкрутства і мають суму боргу менше 1 тис. грн., скорочено на 93%. У результаті погашено податкового боргу на суму 102,8 тис. грн.

Робота в цьому напрямку, спрямована на забезпечення підвищення платіжної дисципліни, продовжується і має на меті досягнення повного і своєчасного розрахунку платників податків з бюджетами.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100