реклама

реклама

На останньому засіданні Черкаської міської ради на розгляд депутатів була дана нова програма співфінансування ОСББ. Згідно з проєктом рішення, у наступному 2021 році співфінансування капітальних ремонтів мало відбуватися не напряму, а через “реанімовану” Придніпровську СУБ, на рахунки якої і досі накладений арешт відповідно до рішення суду. Жодної логіки в такому рішенні немає. Натомість воно дає можливість профільному департаменту ЖКК розподіляти кошти в ручному режимі.

Депутат від партії “Голос” Володимир Друмашко виступив категорично проти такого проєкту рішення. Як наслідок, програму було відправлено на доопрацювання.

index111

Пряма мова Володимира Друмашка, депутата Черкаської міської ради від партії “Голос”:

- Департаментом було запропоновано об’єднати добре працюючу програму співфінансування ОСББ з непрацюючою програмою для будинків, які обслуговує “Нова якість”. Причому вирішувати, який саме підрядник має виконувати роботи в будинку, згідно з програмою, мали б не співвласники, а комунальне підприємство “Придніпровська СУБ”. Це комунальне підприємство повністю контролюється директором департаменту ЖКК Яценком, який відверто симпатизує монополісту “Новій якості”. З прийняттям цієї програми було б грубо порушено права вільного вибору підрядника співвласниками багатоквартирних будинків.

Я запропонував не підтримувати цю гібридну програму і надати доручення департаменту ЖКК доопрацювати чинну програму ОСББ та продовжити її дію на наступні три роки. А також розробити і затвердити нову програму співпраці з державним фондом енергоефективності, що дасть можливість співвласникам багатоповерхівок Черкас отримати нові великі фінансові можливості щодо комплексної термомодернізації своїх будинків.

Про це інформує прес-служба партії «Голос».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+20 #4 Знаючий, 31.12.2020 13:42
Яценко уже і в армії від кримінальних справ ховався, правда і там умудрився відзначитись,- двічі .....ний за рулем автомобіля попадався. Але ж Ви бачите,-керує. Напевне Каструлі до вподоби?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-16 #3 Митяев 31.12.2020 12:31
друмашка типа робин гад? Да ну... они там просто соросята маленькие только говорить могут
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #2 Ой-ой-ой! 31.12.2020 11:37
Популіст! Спитайте в Друмашка скільки він підрядників визначив через торги на "Прозорро", хто перевіряв дефектні акти, хто робив проекти виконання робіт, хто робив експертизу кошторисної вартості та інші речі, які запобігають розкраданню бюджетних коштів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 Зоя 31.12.2020 11:15
Как задолбала эта гнилая якость!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100