На сесії Тальнівської міської ради, яка відбулась 20 січня, затвердили заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, яких відтепер буде двоє.

dsc04803-1024x576

Про це пишуть «Вісті Черкащини».

Ними стали Олександр Маринченко, який до цього майже рік працював на даній посаді, та Юрій Свідерський, який раніше працював на різних посадах: був сільським головою у Майданецькому, заступником, першим заступником і головою Тальнівської РДА у 2005-2010 роках.

Рішення про призначення Олександра Маринченка на посаду заступника міського голови підтримали 21 депутат з 23 присутніх та міський голова. Відсутні на сесії були двоє: Леся Соловей та Любов Чмига.

Другий кандидат на таку ж посаду Юрій Свідерський сказав: «Маю певний досвід роботи. Є над чим працювати – у сферах освіти, культури, соціального захисту. Я людина неконфліктна, люблю порядок і дисципліну».

Про Юрія Володимировича депутати відгукуються так: «Так склалося у моєму житті, що я довгий час працював з Юрієм Володимировичем. Прошу депутатів підтримати пропозицію міського голови Василя Сідька про затвердження Свідерського Ю.В.. Чому? Він має великий досвід роботи з людьми, має характер, ніколи не рубає з плеча. Як виникає питання – вивчає. Все, чого він досяг у житті – не завдяки якимось родичам, а здобуто своєю працею», – сказав Анатолій Комар.

– Дякуючи долі, мені також довелося працювати зі Свідерським Ю.В.. За 3 роки нашої спільної праці, змогли підтягнути соціальну сферу. Депутатська фракція «Європейська солідарність» пропонує всім депутатам підтримати його кандидатуру, – зазначив Микола Гурбич.

За кандидатуру Свідерського проголосували одноголосно.

Обрані заступники міського голови подякували за підтримку та довіру і пообіцяли працювати на благо громади.

Марина Камінська

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100