реклама

реклама

Народна депутатка України, екс-ректорка Східноєвропейського університету Любов Шпак здивована погрозами з боку цього закладу на адресу ЗМІ, котрі повідомили про рішення Міністерства освіти і науки анулювати ліцензії на провадження освітньої діяльності університету за низкою спеціальностей.

Snimok5-710x434

– Якщо наказ за підписом міністра опублікований на сайті міністерства, то які сумніви вже можуть бути? – зазначила Любов Шпак у коментарі «Прочерку». – Я не знаю, що в університеті хочуть довести. Дуже прикро, що вони досягли такого результату.

Любов Олександрівна зазначила, що в період, коли вона керувала університетом, вона «буквально зазубрювала» всі вимоги міністерства і намагалася якнайшвидше їх виконати.

– Українська вища освіта залишається на дуже високому рівні, і до кожного навчального закладу висуваються доволі високі вимоги. Тож якщо міністерство ухвалило таке рішення, то це було зроблено не просто так, а за результатами декількох перевірок, які показали реальне накопичення проблем, – зазначила депутатка.

Вона також рішуче відкинула будь-які закиди з боку керівництва Східноєвропейського університету на її бік щодо можливого впливу на проведення «інформаційної кампанії» проти закладу.

– Я наразі працюю в Києві, й моя увага цілком зайнята підготовкою законопроєктів, їх обговоренням і взагалі парламентською роботою. Скажу щиро: в мене просто немає часу навіть на коментування цих дивних дрібних закидів, – наголосила Любов Шпак. – Мені просто не до того.

Нагадаємо, відповідно до наказу МОН від 22.02.2021р. № 22-л анульовано ліцензії «Приватного закладу вищої освіти «Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова» на провадження освітньої діяльності у сфері вищої та професійної (професійно-технічної) освіти. Рішення про анулювання ліцензії набуває чинності через 30 календарних днів від дня його ухвалення.

У листі до «Прочерку» ректорка Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова Ія Чудаєва пропонує виданню надати згоду на розміщення «правдивого інформаційного матеріалу від Приватного закладу вищої освіти «Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова» стосовно теми, описаної у публікації». Як ми вже зазначали, «Прочерк» готовий розмістити згаданий «правдивий інформаційний матеріал».

реклама

Коментарі  

 
+23 #1 БОДНАР 15.03.2021 17:28
Після декількох ДТП за її участью вона стала "совсєм плохая"))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100