реклама

реклама

У п’ятницю в рамках календарного плану спортивно-масових заходів та з метою активізації фізкультурно-оздоровчої і спортивно-масової роботи співробітники Територіального управлінні Служби судової охорони у Черкаській області взяли участь у змаганнях з гирьового спорту. Захід організований Черкаським фізкультурно-спортивним товариством «Динамо» проводився у спортивному комплексі Черкаського інституту пожежної безпеки мені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України.

168096164_2920651658219134_8070853788483791782_n

Протиборство відбулося серед учасників у семи вагових категоріях – до 63 кг, до 68 кг, до 73 кг, до 78 кг, до 85 кг та понад 95 кг.

У змаганнях брали участь представники правоохоронних органів та військових формувань регіону.

Для учасників змагань було продемонстровано техніку виконання вправ, проведено цільовий інструктаж з охорони праці та недопущення травмування під час змагань.

Свої сили на помості випробували співробітники Територіального управління. Оцінювалася максимальна кількість підйомів гирі вагою 24 кг за програмою двоборства: поштовх двох гирь від грудей двома руками та ривок гирі почергово однією та другою рукою. Боротьба була запеклою, кожен із претендентів на перемогу максимально випробовував свої сили. Більшість учасників змагань встановили особисті рекорди. І хоча не всі стали чемпіонами, спортивний інтерес та жага до перемоги панували серед усіх суперників.

У ваговій категорії до 85 кг почесне ІІІ місце здобув співробітник Територіального управління рядовий Служби судової охорони Євгеній Ліщенко.

Переможці змагань були урочисто нагороджені грамотами.

Про це повідомили у Службі судової охорони Черкащини.

1

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100