реклама

реклама

Сьогодні день свого народження відзначає співзасновник корпорації «Дніпро», продовжувач хліборобської династії Олексій Душейко.

47f51e34a2d4cfc9b119cfcde8271a9e  

«Фундаментом нашої держави є село, а якщо фундамент буде міцним, то міцною буде й наша країна», – переконаний Олексій Петрович. Як відомо, корпорація «Дніпро» не лише успішно розвиває галузі рослинництва, тваринництва, овочівництва, а ще й підтримує гуманітарні та соціальні проекти, що реалізовуються в громадах Черкащини, багато років допомагає розв’язувати низку соціально важливих питань, особливо в тих населених пунктах де орендує землі.

IMG_3282

Олексій Душейко відомий як людина, яка завжди безвідмовно надає фінансову підтримку школам, ФАПам, лікарським амбулаторіям, армії, звичайним людям, що волею обставин потрапили у скрутну життєву ситуацію. За кошти сільгосппідприємства будують храми, проводять ремонти садочків, навчальних закладів, доріг, утримують сільські водогони, нічне освітлення, проводять спортивні та культурно-масові заходи та багато іншого.

IMG_3531

Олексій Петрович добре орієнтується в сучасних процесах, що відбуваються в Україні, та відчуває вимоги часу до господарювання. Він використовує свої знання та багатий досвід для того, щоб агропідприємство процвітало та допомагало людям впевнено дивитися в майбутнє.

IMG_0068

Шановний Олексію Петровичу, з нагоди Вашого особистого свята прийміть найтепліші вітання і сердечні побажання міцного здоров’я, щастя, гарного настрою, любові близьких та друзів, визнання від тих, кому випала честь працювати та жити разом з Вами. Нехай Ваше серце завжди зігріває тепло людської подяки за добрі справи, зроблені Вами, а Ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!

реклама

Інші матеріали по темі:

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100