реклама

реклама

16 квітня 2021 року слідчий суддя Соснівського районного суду м. Черкаси обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без внесення застави щодо 56-річного чоловіка, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

top-photo

Слідством встановлено, що 14 листопада 2021 року близько шостої години вечора, проїжджаючи на велосипеді, підліток зачепив перехожого. Між чоловіками зав’язалась словесна перепалка, що переросла у бійку, під час якої пішохід завдав 16-річному хлопцю удару ножем в живіт, після чого втік. Внаслідок поранення хлопець отримав тяжке тілесне ушкодження.

Чоловіка було затримано за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Слідчий суддя, заслухавши думку учасників судового процесу, дослідивши обставини, дійшов до висновку, що клопотання підлягає до задоволення та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без внесення застави.

Ухвала слідчого судді про застосування запобіжного заходу підлягає до негайного виконання та може бути оскаржена протягом п’яти днів.

За повідомленням пресслужби суду

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Валентина 20.04.2021 09:30
14 листопада??? :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Перехожий 19.04.2021 19:18
Отримає вірмен років п'ять умовно, при гарних адвокатах. Той пацан на відео явно не вибачатися до нього біг...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100