Андрій Петрович Душейко - унікальна постать в українському агробізнесі, адже свій чималий практичний досвід вирощування овочевих та польових культур вдало поєднує з серйозною теоретичною базою. Він заслужений працівник сільського господарства України, науковий консультант з агровиробництва корпорації «Дніпро» та один із її співзасновників, кандидат сільськогосподарських наук.

ddd-24983

Його професіоналізм та наполеглива праця є прикладом для наслідування, а відданість роботі в поєднанні з життєвою мудрістю та особисті якості забезпечують йому повагу серед колег-аграріїв, керівників, працівників сільгосппідприємств та земляків.

Андрій Петрович говорить, що робота агронома — це не точна наука, її не можна виміряти в абсолютних цифрах. Насамперед це творча праця, і вона ніколи не залежить лише від однієї людини. Зазначає: «В будь-якому бізнесі, якщо те, чим ти займаєшся, приносить задоволення, — ти на своєму місці. Якщо він тобі байдужий, не дає наснаги — облиш і йди далі. Моя щоденна мотивація — мені подобається те, що я роблю». Земля для Андрія Душейка — все; це зв’язок на кшталт того, який існує із батьками, адже земля з давніх-давен щедро годує людство.

IMG_0161

Завдяки спільним зусиллям родини Душейків сьогодні підприємства корпорації «Дніпро» стабільно працюють, забезпечують жителів Іркліївської та Чорнобаївської громад робочими місцями. А в селах, на території яких здійснює свою діяльність корпорація, поза увагою керівництва не лишається жодна галузь.

k2_items_src_98bce7d9d49222dae020697d2909b8d4

Вітаємо Андрія Душейка з Днем народження та бажаємо завжди залишатися таким же креативним, життєрадісним, цілеспрямованим. Бажаємо сімейного затишку і звичайного людського щастя. Щоб особисте життя тільки надихало на нові досягнення в роботі, а робота стимулювала до добробуту і комфорту у сім’ї!

Здоров’я Вам, терпіння, мирного неба та любові в родині!

реклама

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100