«Да, я тоже в Радянському Союзі родився. Були і мінуси, й плюси. Всяке було...», - пише в «Фейсбуці» екс-нардеп Віталій Чепинога родом з Чорнобаївщини.

«Плюси: в колгоспі можна було спи*дить солярки вночі. Там, від поля, була дірка в заборі... Але був і мінус: собака Рекс. Помєсь німецької овчарки і бригадіра тракторної бригади... Дуже дурний і дуже злий... Ще один безумовний плюс - в клубі, на гальорці можна було курить... Взагалі, символ совєцького союза - батарейка "Крона". Там якраз був і + і -. Язиком торкнешся, як дасть, б*я... Цікаво було жить..» - пише в «Фейсбуці» Чепинога.

Нагадаємо, що про Радянський Союз нещодавно згадував Зеленський.

667

Довіра українців до законів є певною мірою скептичною, оскільки наша земля тривалий час була частиною тієї чи іншої імперії, де за нас завжди закони хтось писав.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив у вступному слові під час дискусії президентів Польщі, Естонії, Латвії, Литви та України щодо майбутнього європейської політики, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Були дуже складні часи, радянські. Ми знову були частиною іншої країни. Я сам народився в Радянському Союзі, і хочу вам сказати, там були плюси, були мінуси, але ми розуміємо, що там не було у людей права на свободу слова, права вибору, приватної власності. І знову у 1991 році, після розпаду Радянського Союзу, коли ми нарешті вибороли свою незалежність, також не було міцної довіри до закону через те, що деякі чиновники грабували країну", - наголосив глава держави.

реклама

Коментарі  

 
-3 #1 В следующем раунде 05.05.2021 00:01
Черкащанин Чепинога с азартом попытается обыграть криворожця Зеленского в дуэли на роялях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100