реклама

реклама

Днями на регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» завершився весняний огляд ділянок, структурних та виробничих підрозділів у межах чотирьох дирекцій магістралі.

9c39f505ea825d124a746192feb16115  

Про це повідомляють на Одеській залізниці.

Комісійним оглядом, який тривав протягом квітня-травня 2021 року, було охоплено виробничі підрозділи Шевченківської, Знам'янської та Одеської об’єднаної дирекцій залізничних перевезень. А також дирекцію залізничних перевезень з організації взаємодії портів та припортових станцій.

Директор філії Сергій Нікулін разом із заступниками та керівниками служб проінспектував стан інфраструктури, будівель та споруд господарств перевезень, колії, електропостачання, сигналізації і зв’язку, локомотивних, вагонних та інших господарств магістралі.

Недоліки та зауваження, які були виявлені за результатами огляду взяті на контроль, а усунення їх покладено на керівників служб та структурних підрозділів філії у найкоротші терміни. Крім того, за якісну підготовку об’єктів філії до роботи у літній період керівництвом було прийнято рішення заохотити ряд працівників станцій та структурних підрозділів філії.

Нагадаємо, що відповідно до вимог інструкції, задля якісної організації роботи інфраструктури, а також для забезпечення безпечної та безперебійної роботи магістралі, комісійні огляди проводяться двічі на рік – восени та навесні.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100