реклама

реклама

Про висунення «регіоналами» на вибори бійців-«олімпійців» пишуть «Коментарі». Зокрема, серед «бойових» депутатів, видання пригадало іц нардепа з Черкащини Петра Цюрка.

«У його прохідній частині списку Партії регіонів нинішній нардеп Петро Цюрко. Він відзначився в численних боях з опозицією. Особливо 17 грудня 2010 року, коли Партія регіонів силою вирішила розблокувати трибуну, зайняту опозицією. Тоді відразу кілька депутатів від БЮТ-Б опинилися на лікарняних ліжках. Володимиру Бондаренку поламали руку, а Михайлу Волинцю - щелепу. Струси мозку тоді отримали ще два депутати - Василь Кравчук та Юрій Гнаткевич. До всього цього безпредєла, як стверджували побиті депутати, руку (а можливо, і ногу) доклав Петро Цюрко.


Петро Іванович став депутатом лише в 2010 році, коли в результаті перемоги Віктора Януковича величезна кількість «регіоналів» пішла у виконавчу владу, після чого члени виборчого списку ПР суттєво піднялися. Тоді Цюрко мав лише № 208 у списку ПР. До слова, у п´ятому скликанні місце у нього було не набагато вище (№ 186). Цього разу Цюрко дослужився до першої сотні, посівши в списку 79-е місце. Враховуючи, що Петро Іванович за майже два з половиною роки, про що свідчить сайт Ради, подав два законопроекти (причому обидва навіть не дійшли до залу) і дві поправки, найімовірніше, керівництво ПР бачить дещо іншу функцію цього депутата в наступному скликанні», – зауважує видання.

В історії українського парламентаризму не траплялося жодного спокійного року, щоб народні обранці під куполом не грали один з одним у кулачки. Поза всякими сумнівами, мордобій казенних облич наших парламентаріїв продовжиться і в сьомому скликанні Верховної Ради. Привід для того, щоб від душі відметелили один одного, завжди знайдеться - чого вартий хоча б анонсований на 2014 рік розгляд нової Конституції.

реклама

Коментарі  

 
+8 #1 Karmen 03.08.2012 11:41
Мізки у Цюрка (Господи,прости ,ох і прізвище!!!) атрофувались і переросли у біцепси.А такі затребувані нині :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100