реклама

реклама

2 серпня об 11:00 годині в селі Малий Іржавець Канівського району виникла пожежа сухої трави, яка швидко поширилася на територію 2 приватних домоволодіння, інформує прес-служба МНС області.



Трагедія сталася через залишене без нагляду багаття. Через сильні пориви вітру вогонь перекинувся на залишки сухої трави по якій швидко розповсюдився у напрямку поруч розташованих житлових будинків.

Спроби місцевих жителів самостійно справитися з вогнем не мали успіху і вони звернулися по допомогу до рятувальників. Черговий караул Канівської пожежно-рятувальної частини райвідділу МНС разом із місцевою пожежною командою села Степанці негайно прибули на місце виникнення надзвичайної події. Ще до їх прибуття вогонь знищив суху траву на площі 1,8 га та поширився на територію двох приватних домоволодінь.


В господарстві 31-річної місцевої жительки вогонь знищив надвірну споруду, 6 куб.м. дров та перекинувся на покрівлю житлового будинку. Тільки оперативне та професійне реагування рятувальників врятовано будинок. В іншому вогонь знищив дерев’яний сарай та 8 куб.м. дров.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100