реклама

реклама

Якщо нова транспортна система таки приживеться в Черкасах, без роботи залишаться близько 1000 осіб: це кондуктори та водії. Усмі їм начальник міського управління вуличної інфраструктури й транспорту Андрій Наумчук радить іти на… асфальтобетонний завод. Про це він сказав 17 травня під час обговорення нової транспортної системи кілька днів тому.

– Працівників, які не створюють додаткову вартість, фінансувати за рахунок міського бюджету немає сенсу. Сьогодні відкривається асфальтобетонний завод, там створюються робочі місця, – прокоментував Андрій Наумчук, посилаючись на слова міського голови Сергія Одарича.

Однак такі слова обурили перевізників.

– А ви створюєте додаткову вартість? Ви і ваш відділ?.. – обурилася генеральний директор ПАТ «Черкаське АТП-17127» Олена Куниця.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 Автобус 24.08.2012 19:57
Кондуктори радять чиновнику іти на ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Свободівець 23.08.2012 12:21
Кожній народ вартий свого керівника. Знали кого обирали. Тож дуже горно подумайте , кого обирати в Раду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Варвар 23.08.2012 11:16
Андрюша Наумчук из Донецка. В 2010 работал на ПР при выборах мэра. Отвечал за финансы. Проявил себя как настоящий жл...б. Многим так и не отдал деньги которые люди заработали. И смотрите как поднялся..с простого Андрюши-пидрах...я до начальника...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Оксана Колісник 23.08.2012 10:31
Цей чиновник - просто хам. Подібний стиль спілкування з громадою працівника, що харчується за рахунок громади, є неприпустимим. І керівник міста, який дозволяє такий стиль і не робить висновків щодо відповідності такого працівника займаній посаді, має розділити з ним вфідповідальніс ть за це хамство. Мені дуже хочеться вірити, що за сумою всіх вражень від нинішнього міського керівництва черкащани все ж зроблять правильний вибір в майбутньому. І не дозволять так зневажати себе в обмін на забави та "брязкальця". Я вважаю, що ситуація із міськими шляхами та розробкою нової схеми пасажирських перевезень - це плювок в лице кожного черкащанина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Антон 23.08.2012 09:47
Стоп!! Які 1000 осіб???!!! Усі перевізники Черкас декларують, що у них 500 працівників. Виходить, що ще 500 працюють неофіційно, отримуючи зарплату в конверті і не сплачуючи податки?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Дядя Вася 23.08.2012 08:57
Таке враження, що Одарич свідомо йде на конфлікт з УСІМА черкащанами.Вже майже не залишилося людей працездатного віку, які б не зненавиділи його реформи і його особисто: робітники закритих заводів,виклада чі дит. закладів,медики , афганці, чорнобильці,під приємці, перевізники...Не той народ царю попався? працевлаштують п*ять осіб- прес-служба аж з трусів вискакує, так возносить, а тут 1000 осіб на вулицю-і всьо пучком.А ви дайте людям 10-12 тис.зарплати, як заслуговує така робота- може хтось і піде.Може той хитрож...й Наумчук теж піде?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100