У ЦВК реєструють довірених осіб черкаських кандидатів у нардепи. Як показав огляд, не всі кандидати ще визначилися зі своїми довіреними особами. Зате дехто з тих кандидатів, що визначилися, пішли найменш складним шляхом: вони обрали довірених осіб серед своїх підлеглих.


Так, кандидат в нардепи по «придніпровському» 194-му округу Валентина Жуковська обрала собі довірених осіб з числа працівників банку «Надра», де донедавна вона працювала головою правління. Серед довірених осіб у Жуковської: Лариса Ільєнко (місце роботи – ПАТ КБ «Надра»), Наталія Пижевська (ПАТ КБ «Надра») та Наталія Даньковська (адвокат). Остання довірена особа – соратниця міського голови Черкас Сергія Одарича, депутат міськради від Партії вільних демократів.

Суперник Жуковської по округу – головний лікар Черкаського обласного онкологічного диспансеру Віктор Парамон має усіх трьох довірених осіб з числа персоналу онкодиспансеру: це Світлана Коваленко, Людмила Маренич та Ірина Папушой.

Генеральний директор СПОП «Відродження» Юрій Ляшенко, що балотується по 196-му Корсунському окрузі, також вибрав довірених осіб з числа підлеглих: це Оксана Гень та Тетяна Ляшенко.

Одним з довірених осіб Богдана Губського, що балотується по 197-му Канівському окрузі є Володимир Боднар, який представляє Фонд інтелектуальної співпраці «Україна XXI століття». Очолює фонд, звичайно ж, Богдан Губський…

У кандидата по Смілянському округу №198 Максима Чергового, що є заступником генерального директора ТОВ ЮОАК «Ваша Надія» у м. Києві, довірені особи – Ілля Пахолков та Олександр Ткаченко – також представляють цю ж компанію.

Кандидат по Жашківськомоу округу №199 Віктор Гвоздь, який керує обласним управлінням МНС, має довірених осіб з числа «надзвичайників»: це Анатолій Поєзнік (ТУ МНС України в Черкаській області) та Галина Романюк (Служба ЦЗ в Жашківському районі)...

реклама

Коментарі  

 
0 #4 володимир 30.08.2012 11:54
А. Ліпкан швидше всього зрозумів куди він потрапив, і під яку «дудку» буде танцювати…
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Валентина. 29.08.2012 10:00
Цитую Вуди:
адвокат одарича працює в жуковської?? І скажіть що одарич не працює на жуковську??

Вуди, адвокат - он и в Африке адвокат. Если вы к нему обратитесь - он будет "вашим" адвокатом, но это совершенно не будет значить, что вы работаете на Жуковскую. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Вуди 29.08.2012 09:04
адвокат одарича працює в жуковської?? І скажіть що одарич не працює на жуковську??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 в темі 28.08.2012 18:02
якщо у Жуковської довірена особа Даньковська - це лише плюс для кандидатки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100