реклама

реклама

У Лип’янській громаді Звенигородського району забезпечення дитсадків продуктами харчування, й овочами також, на себе взяла сільська влада.

64_main-v1577287362

Про це пишуть «Районні вісті».

«Якщо раніше якісь картоплю, моркву чи капусту доводилося здавати батькам, — пояснює завідувачка дитсадка «Сонечко» Тетяна Сердюк, — то нині усі ці продукти забезпечує постачальник з обласного центру».

Щотижня завозять свіжі овочі і фрукти, молочну продукцію, охолоджене м’ясо. Мають в садочку два холодильники і морозильну камеру, тож за збереження продуктів можна не хвилюватися.

На столі у дошкільнят — банани, яблука, соки і куряче м’ясо. Саме з поступовим впровадженням нового меню від відомого українського кухаря Євгена Клопотенка у Лип’янці відмовилися від важкої для дитячого шлунку свинини, і тепер замість неї у меню — куряче м’ясо, а вірніше філе.

В нинішньому навчальному році заклад відвідують шістнадцять діток з Лип’янки та Межигірки. «Головне, щоб нашим вихованцям було тепло й затишно, а ще – корисна і смачна їжа, — переконана Т. Сердюк. — В наступному році продовжимо впровадження нового меню з усіма його нововведеннями. Ми задоволені роботою наших постачальників продуктів харчування, нарікань на співпрацю з ними немає, тож впевнена, що нам все вдасться».

З початку нового навчального року за здоров’ям вихованців слідкує медична сестра Тетяна Романюк. Хоч і працює в закладі не на повну ставку, та щоранку й температуру перевірить, і самопочуття.

Ірина Грабовецька, фото: pinterest.com

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100