реклама

реклама

Компанія «Уманьавтодор» має намір до 2014 року побудувати асфальтобетонний завод на земельній ділянці, площею 4 га, на території Люцерненскої сільської ради Вільнянського району Запорізької області. Про це йдеться в повідомленні Головного управління Державного комітету із земельних ресурсів в області, інформує «Транспортний бізнес».

За даними відомства, завод необхідний для забезпечення будівництва автомагістралі через Дніпро в Запоріжжі, де «Уманьавтодор» є генеральним підрядником.

Відзначається, що виділена ділянка із запасів земель сільськогосподарського призначення.

Проект землеустрою про передачу в оренду землі, терміном на 5 років, вже затверджено розпорядженням голови облдержадміністрації.

У зв'язку з вилученням сільгоспземель «Уманьавтодор» повинна буде компенсувати збиток сільгоспвиробництва в сумі 175 тис. грн., а також отримати дозвіл і перенести ґрунтове покриття.

Як повідомлялося, в грудні 2011 р. «Укравтодор» обрав генпідрядником будівництва автомагістралі через Дніпро в Запоріжжі компанію «Уманьавтодор» замість «Мостобуду» (Київ). Автомагістраль через Дніпро в Запоріжжі повинна складатися з двох мостів: один з них з'єднає лівий берег і Хортицю, а другий – Хортицю і правий берег. Будівництво мостів почалося в жовтні 2004 року. Спочатку їх планувалося побудувати до 2010 року.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100