реклама

реклама

Боднар3 Суспільство неоднозначно сприймає кроки, які робить влада, зокрема уряд, щодо створення більш суворих умов карантину. Проте судячи з досвіду Європи, Китаю, краще ввести жорсткі міри ніж недооцінити і надіятися що «якось воно та й буде». А тоді може виникнути критичне зростання кроків. Тому ті карантинні заходи, які були введені своєчасно, дали нам можливість вчасно надавати медичні послуги. Якби ця крива зростання була раптова, то було б гірше.

Про це сказав на брифінгу голова Черкаської ОДА Роман Боднар.

– Вже після 24 квітня влада прийматиме рішення чи послаблювати чи посилювати карантин. Але ми маємо розуміти, що йдуть свята, релігійні свята. Ми дійшли розуміння з керівниками релігійних громад, щоб служба була за зачиненими дверима. Просимо і вірян поберегтися і використати прямий ефір, щоб духовно долучитися до богослужіння, але не перебувати фізично біля храму, де великий ризик заразитися серед людей, – сказав Роман Боднар.

За його словами, у невеликих містечках і селах люди знаю, що священики планують об’їзд вулицями і вийдуть посвятити паску, стоячи на відстані одне від одного.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Реаліст 07.04.2020 12:47
Рішення про те, що робити далі з карантином, не може прийматися "вже ПІСЛЯ 24 квітня", бо якщо його не приймуть ДО 24-го, то 25 квітня автоматично настане день БЕЗ карантину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100